Palvelut

Lietteenlevitys lietevaunulla

Teemme lietteenlevitystä multaimella varustetulla 15 kuution lietevaunulla. Vaunussa on pakko-ohjattu taka-akseli ja isot 800/60-32 renkaat. Multain on kiilamaisilla kiekoilla oleva 1-kiekkomultain. Vantaiden riviväli on tiheä 18,5cm, joten levitysjälki nurmeenkin on siisti ja ravinteet tulevat hyvin kasvien ulottuville.

Lietteenlevitys vetoletku laitteistolla

Vetoletkulevitystä toteutetaan Lohiluoman koneasema Oy nimisen yrityksen kautta, yhdessä toisen urakoitsijan kanssa. Levittimenä tässä laitteistossa on myös 1-kiekkomultain, letkua on n. 1300m. Vetoletkulevitys on tehokas ja peltoa säästävä levitystapa, lietesäiliön lähellä sijaitseville suurehkoille lohkoille. Liete voidaan siirtää myös konttiin ja levittää siitä kauempana sijaitseville lohkoille.

Säilörehunkorjuu

Säilörehunkorjuuta teemme Ajosilppuri ketjulla. Meillä on tarjota ketjuun silppuri, karhotin ja pyöräkuormaaja siilolle. Niiton ja kuljetuksen hoitaa tila itse tai toiset urakoitsijat, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Silppuriin on myös 5,1 metrinen suoraniittopöytä ja jyvämurskain, joten myös kokoviljasäilörehun teko pystykasvustosta onnistuu.

Kylvö

Kylvöä teemme 6 metrisellä pneumaattisella kylvölannoittimella, jossa on erilliset lannoite ja siemenvantaat 12,5cm:n rivivälillä sekä pneumaattinen piensiementen kylvölaite. Koneessa on myös etulata ja lautasmuokkain, joten kylvö onnistuu myös suoraan kynnökseen tai kevytmuokattuun maahan.

Pyöräkuormaajatyöt

Pyöräkuormaajalla urakoimme siilotyön lisäksi lähinnä kuivalannan lastausta, kärkikaatokauhalla lastaus onnistuu korkeaankin vaunuun. Renkaat ovat 620 milliset maatalousrenkaat, eli pehmeämmässäkin paikassa pystyy toimimaan. Koneeseen on myös muita kauhoja ja trukkipiikit, joten jos on kuormaus tai nostotarvetta kysy lisätietoja.